Friday, May 25, 2007

Panic Attack

Μπαίνεις μέσα στον χώρο και κοιτάζεις γύρω γύρω και παρατηρείς πως γεμίζει, γεμίζει, γεμίζει και χαίρεσαι- γιατί έχεις τους λόγους σου- αλλά υποφέρεις και από τις χοντρές στάλες ιδρώτα που εμφανίζονται στο κούτελό σου στην σκέψη πως όλος αυτός ο κόσμος που μπαίνει από την πόρτα δεν θα την ανοίξει να ξαναβγεί αλλά θα μείνει μέσα, και εσύ μαζί.
Αγοραφοβία το λένε αυτό. Κατανοητό.
Και μαζί της έρχεται και η απορία: πόσο μα πόσο παράξενοι γινόμαστε μεγαλώνοντας; Ε; Πόσο;...

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Nikolas Perdikis said...

Τελικά όντως *γινόμαστε* πιό παράξενοι ή απλά καταλαβαίνουμε περισσότερο *πόσο* παράξενοι είμαστε όσο μεγαλώνουμε?

Tuesday, June 05, 2007 3:59:00 PM  
Blogger ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ said...

Darling,
δεν συμφωνώ ότι γινόμαστε παράξενοι. Τι το παράξενο υπάρχει στο να σε ενοχλεί το στριμωξίδι. Η ανάμιξη αυτή, αναπνοών, μυρωδιάς, ιδρώτα είναι ωραία μόνον όταν την επιλέγεις. Δηλαδή μόνο στο σεξ (κι αυτό όχι πάντα, ε?). Το αξιοπαρατήρητον δε βρίσκεται στην παρούσα φάση, αλλά στην προηγούμενη, που όλο αυτό μπορεί και να το επιζητούσες.
Επίσης δεν μεγαλώνουμε. Είναι αντίστροφα τα πράγματα. Ως βυζανιάρικα έχουμε (όχι όλοι) μπροστά μας πολύύύύ χρόνο στη ζωή αυτή. Με το πέρασμα των ετών, η παραμονή μας στο 'σύστημα' που αποκαλούμε ζωή όλο και πλησιάζει στο τέλος της. Ο χρόνος ΜΑΣ συρρικνώνεται. Που σημαίνει, γεννιόμαστε πολύ μεγάλοι και νομοτελειακώς... μικραίνουμε.

Monday, June 11, 2007 2:24:00 PM  
Blogger cinnamon said...

Sheiba το χάνουμε μάλλον. Καίγεται ο εγκέφαλός μας. Και μάλλον τίποτα δεν καταλαβαίνουμε.

Βίβιαν έτσι και πέσει μπροστά μου η Πάρις Χίλτον θα της βγάλω τα μάτια (βυζια δεν έχει έτσι κι αλλιώς) που οδηγεί μεθυσμένη και ξεφευγει με τσιμπούκια και άλλες δωροδωκίες (το διάβασα με καθυστέρηση στο blog σου).
Όσον αφορά στο πόσο πια μικραίνουμε...u just made me soooo happy...

Wednesday, June 13, 2007 4:48:00 PM  
Blogger ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ said...

Look dear,
πρώτον, η Paris Hilton, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Εδώ κάνουν ό,τι γουστάρουν τα κωλόπαιδα όσων κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) και δεν θα κάνει αυτή, που είναι κωλόπαιδο ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ?
δεύτερον, λυπάμαι που δεν αντελήφθης το σαρκαστικόν του post μου. Πρέπει να γίνω ολιγότερο ελλειπτική και πιο σαφής μάλλον
τρίτον, σιγά μη της βγάλεις και τις κοτσίδες. είσαι τώρα για να τρέχεις στο L.A? Έξοδα, jet lag? ξανασκέψου το φίλη μου.
τέταρτον, σιγά μη πήρε τσιμπούκια για να βγει.

Thursday, June 14, 2007 11:07:00 PM  

Post a Comment

<< Home